Arugula Madness: A bilingual recipe

Hey guys, welcome to Tasty Thursday!!!

 

Today I am sharing a yummylicious arugula salad with a wonderful dressing that can be a quick fix throughout the day or a nice side dish for a main meal. This salad is filled with flavor, and important nutrients that can be the perfect pick me up to fuel your body.

Ingredients: (Makes two to three servings)

  • 2 cups of Arugula
  • 1/4 cup of chopped carrots
  • 1 whole yellow apple chopped
  • ½ of a red bell pepper chopped in small pieces
  • 1/2 an avocado
  • a handful of halved cherry tomatoes
  • half a block of fine herb tofu
  • 1/4 cup of yellow onion which you could add to the dressing instead
  • * You can use any leftover vegetables and drop them in, I used eveything that I had left in my fridge

Dressing:

  • 1 part vinegar ( I love using edens organic apple cider vinegar)
  • 2 parts oil ( Olive oil is the most beneficial and tasty for this salad)
  • 1 tablespoon of mayonnaise (if you want a vegan option, try vegenaise, and its healthier)
  • 1 teaspoon of sesame seeds
  • 1 and 1/2 tablespoon of maple syrup
  • a dash of dried basil
  • pepper and salt to taste

Directions: Toss all the ingredients together in a large bowl, pour dressing over and toss once more! Now enjoy and try to share it with someone, I eat all of mine alone…. kinda obsessed haha!

*** whatever oil and vinegar you use to make your dressing always remember to add twice as much oil as vinegar

Have an amazing day and never forget how awesome you are!

 

Bonjour tout le monde, bienvenu au Tasty Thursday!!

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Aujourd’hui je vous partage une delicieuse salad a la roquette avec la meilleure vinaigrette que j’ai confectionée jusqu’a present. Ceci est parfait dans le milieu de la journée pour vous donner un peu d’énergie grace a ces ingrédients remplis de bon nutriment. Elle est aussi merveilleuse comme accompagnement!

Voici les ingredients pour la salade:

  • 2 tasse de roquettes
  • 1/4 de tasses de carrot coupee en petit morceau
  • 1 pomme jaune coupée en caré
  • La moitier d’un piment rouge coupée en dés
  • La moitier d’un avocat
  • Un poignée de tomates cerise coupé en deux
  • Un demi block de tofu fine herbes
  • 1/4 d’onion jaune que vous pouvez choisir de melanger dans la vinaigrette

Vinaigrette:

  • 1 par de vinaigre de cidre de pomme organic Eden
  • 2 par d’huile d’olive
  • 1 cuil. a table de mayonnaise ou vegenaise
  • 1 cuil. a thé de graine de sesame
  • 1 1/2 cuil. a the de syrop d’erable
  • une pince de basilic sechee
  • de la coriandre finement hachée
  • sel et poivre au gout

Directions: Melanger tous les ingredients dans un gros bol et ajouter la vinaigrette.

 

Bonne Apétit et n’oubliez pas a qu’elle point vous etes merveilleux.

 

xox

Hope .

 

 

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